enesvc (+34) 620 747 533 luis@spainsevendegrees.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
(+34) 620 747 533 luis@spainsevendegrees.com
enesvc

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sobre nosaltres

Espanya

Spain Seven Degrees és una agència especialitzada en Màrqueting, comunicació, esdeveniments i turisme LGBTQ+ d’Espanya.

Ens unim per a fer realitat la nostra passió per la diversió, la nostra necessitat d’espiritualitat, el nostre desig de viatjar i descobrir noves experiències sense parar, la nostra curiositat i la nostra devoció per crear continguts i diferents maneres de gaudir la vida.

Creiem que les persones més felices es preocupen tant del cos com de l’ànima i volem oferir-te noves experiències per a cobrir les teues necessitats en funció del teu estat d’ànim i la teua manera d’entendre la vida.

Volem igualar la millor experiència per a tu.

Disposem d’un ampli equip de professionals amb una gran experiència, som experts en RRPP, comunicació i màrqueting LGBTQ+ i desenvolupem esdeveniments a mesura.

Des de tours d’aventura i diversió fins a màrqueting i comunicació, tot cap en Spain Seven degrees.

Dóna una ullada a les nostres propostes!

I si encara no has trobat el que buscaves… parlem i fem-ho realitat!

CONÉIXER A L'EQUIP

Luis

CEO i Fundador

El nostre CEO i fundador. Té 38 anys i porta més de 20 viatjant pel món. Ha viscut als Estats Units, Anglaterra, Bèlgica i 7 anys a Austràlia. La seua experiència en Turisme i Màrqueting el va ajudar a desenvolupar la idea de l’empresa. Li encanta el surf, la cuina, els festivals de música, la bona companyia, la platja a l’estiu i la muntanya a l’hivern.

Nacho

Gerente de marketing

Nacho tiene una aptitud comprobada para la construcción de relaciones y las ventas. Ama Sudamérica y ha pasado más de 10 años en Argentina, Chile y Uruguay. Nacho hace de las necesidades del cliente S7D una prioridad, ofreciendo experiencias únicas y lo mejor en viajes gay. Cuando necesita relajarse se va a su propiedad en Ibiza. Es dj y ama la música techno.

LUZ

Gerent de Desenvolupament Comercial i Finances

Luz és una viatgera experimentada que busca desafiaments i aventures. És una apassionada de la tecnologia, la fotografia i el ioga. Llum té bon ull per als detalls i mai deixa de pensar en com millorar els nostres viatges / negocis i quina és la pròxima experiència que s’ofereix!

MARIA

Gerent de vendes

María és l’enginyera de l’equip. Ella sempre busca diversió i aventures i s’assegura que tots gaudisquen. Viatgera en solitari que ha viscut a l’estranger a Europa i els Estats Units. La nostra senyora fanàtica de la cultura … no importa quan la crides, et suggerirà un súper pla per a aprofitar el teu temps al màxim!

EL CONCEPTE DELS 7DEGREES

Alguna vegada has sentit parlar d’aquesta teoria sobre els sis graus de separació? Aquesta teoria diu que tots o tot estan connectats mitjançant sis o menys passos. Dit això, sabies que hi havia un seté?

Spain 7Degrees s’enorgulleix d’oferir-li una experiència immillorable en un dels països més turístics del món. Tot això és gràcies al nostre equip d’Amics Locals, repartits per tots els racons d’Espanya. Ells s’encarregaran que el seu viatge siga inoblidable, perquè, des del primer moment, se senta com a casa. Perquè els nostres Amics Locals són de seté grau!

ELS NOSTRES SERVEIS

Entenem que cada viatger és únic, diferent, per això els nostres serveis tenen la garantia de ser 100% personalitzats. El seu viatge a Espanya planejat per nosaltres arribarà més enllà dels seus somnis més salvatges.

Trie entre 3500 experiències diferents, 100% personalitzades i exclusives en 15 de les nostres ciutats gai friendly. Amb l’ajuda dels nostres amics locals, viuràs un estil de vida local autèntic, descobrint llocs ocults que mai apareixen en cap guia de viatges o fins i tot en portals d’Internet especialitzats.